Wat vertelt je paard jou?

Paarden reageren op jou en op alles wat jij meedraagt. Je paard doet dat constant; het is zijn of haar natuur. Je paard voelt wat je innerlijk hebt vastgezet en neemt dat over.

Mijn werk als instructeur is niet los te zien van mijn werk als ‘paardencoach’ . Ik begeleid veel mensen (dus ook ruiters) in hun persoonlijke stuk. Soms met hun eigen paard en soms met mijn paarden. Vaak merk je aan je paard dingen die misschien wel meer met jou als persoon te maken hebben dan je dacht. En meestal is het juist het paard dat je dwingt om je persoonlijke stuk op te gaan pakken.

Lees meer op Equirene Coaching

DOE WAT JE HET ALLERLIEFSTE DOET

Kijk naar je paard en besluit nu dat jij het beste in hem naar boven gaat halen. En daarmee het beste in jezelf.

Ontvang mijn gratis e-book!

In zeven stappen van frustratie naar voldoening.