Dressage Basics trainingsweekend

Een goede basis leg je voor altijd. En juist in de basis kun je je altijd blijven ontwikkelen. Daarom zijn de Dressage Basics Traingsweekenden in het leven geroepen; hierin sta jij als ruiter helemaal centraal en leer je het paard bekijken en trainen vanuit de biomechanica en anatomie.

De trainingsweekenden vinden plaats op de Veluwe (Kootwijkerbroek) op een heerlijke, rustige plek. Hier ga je intensief aan de slag met je paard en met jezelf. Na twee dagen vertrek je vol nieuwe inzichten en ervaringen weer naar huis. Het is eventueel mogelijk om je verblijf uit te breiden, zodat je nog wat langer kunt genieten van de mooie bossen en het Kootwijkerzand.

Je kunt zelf aangeven welke praktijklessen je graag wilt volgen. En op basis van jouw leerdoelen gaan we dieper in op relevante theorie.


Start dit voorjaar!

Ben je op zoek naar meer diepgang en een correcte manier van trainen die afgestemd is op jou en je paard? Dan is het trainingsweekend zeker iets voor jou. Je leert niet alleen van je eigen ervaring, maar ook door het kijken naar elkaar.

Als we je inschrijving hebben ontvangen zullen we een intake met je doen, waarin we graag iets meer horen over jou en je paard. Zo kunnen we het programma optimaal afstemmen op de deelnemers.

We starten de dagen gezamenlijk en nemen door waar je staat en wat het doel is van de dag. Daarbij zullen we ook wat dieper ingaan op een aantal onderwerpen die direct te maken hebben met de training en de anatomie en biomechnica.
Aan het einde van beide dagen evalueren we gezamenlijk.

Rijden, werk aan de hand, werk aan de lange teugel, longeren of zitles kunnen onderdeel uitmaken van je trainingsweekend. Je hebt hierin zelf de keuze. En uiteraard adviseren we je hierin als je dat wilt.

Locatie: Human & Horse Hotel – Kootwijkerbroek

De lessen worden gegeven in een buitenbak van 40 x 100 m. Er is een aantal paddocks beschikbaar waar de paarden tussen de lessen door in kunnen.

Equireneweekend 16juli2016 059

 

 

 

 

 

[tabs tab1=”data in overleg”] [tab id=”1″]

INCLUSIEF:

 • 4 praktijklessen met je eigen paard, waarbij je de keuze hebt tussen:
  • Dressuurles onder het zadel
  • Werk aan de hand
  • Werk aan de lange teugel
  • Longeren
  • Zitles
 • Workshop: Uitleg van de trainingsaanpak, gekoppeld aan waar jij staat en jouw leerdoelen
 • Lunch, koffie/thee
 • 1 overnachting (box voor twee dagen) voor je paard, gebruik van de paddock.

AANBIEIDNG: Boek je dit trainingsweekend voor 1 mei,
dan betaal je € 250,- in plaats van € 295,-

Wil je zelf blijven overnachten, dan kun je een kamer boeken in het Human & Horse Hotel of elders in de omgeving.
Het Human & Horse hotel heeft zes mooie kamers, dus wees er snel bij.

Schrijf je in

Via het formulier kun je meer informatie opvragen, of je direct inschrijven. Vermeld erbij naar welk weekend je voorkeur uitgaat.

[/tab] [tab id=”2″]

 

[/tab] [/tabs]

Ontvang mijn gratis e-book!

In zeven stappen van frustratie naar voldoening.