Klassieke dressuur instructeur

Kiezen wij ervoor om een paard te berijden dan zijn we aan hem verplicht om hem zodanig te trainen dat hij ons kan dragen; dat is mijn motto.

Welkom op mijn site. Ik ben Irene Snaterse, NCSAH school instructor. NCSAH staat voor Neo Classical School for the Art of Horsemanship en is opgericht door Bastiaan de Recht (klassiek trainer) en Amber Koppen (paardenarts en chiropractor).  Ik werk vanuit Putten op de Veluwe / Gelderland. Ik begeleid dagelijks paarden en ruiters op diverse niveau’s, met diverse problematieken en ambities.  Maar één ding hebben ze gemeen; de enorme passie voor paarden en dressuur rijden en het bewust bezig willen zijn met dressuur en de gezondheid van hun dier.

 Lessen bij Irene

cropped-olivie-irene-3.zw_.jpg

Ontvang mijn gratis e-book!

In zeven stappen van frustratie naar voldoening.