Vol vertrouwen mijn eigen weg met Equirene.

De paarden hebben mij het afgelopen jaar een prachtige spiegel voorgehouden. Ik heb ervaren hoe het is om mensen te coachen met het paard als co-coach en ik sta nog steeds versteld van wat ze ons vertellen en hoe ze dat doen. Ze hebben me geholpen om dicht bij mijzelf te blijven en echt te luisteren naar mijn hart

Ik weet al lang dat paarden meer voor me zijn dan een hobby. Ik voel dat ik mijn pad moet vervolgen en dat afscheid nemen van het vertrouwde onontkoombaar is.

In 2015 gooi ik het roer om. Ik neem afscheid van het bedrijfsleven en ga vol vertrouwen mijn eigen weg met Equirene.
Samen met de paarden en gebruik makend van hun wijsheid help ik mensen om de beweging te maken die ze meestal al lang wilden maken.

Irene Snaterse

Ontvang mijn gratis e-book!

In zeven stappen van frustratie naar voldoening.